Sievi - Worn with confidence
Lazer Roller+ S3
Sievi - Worn with confidence
Lazer Roller High+ S3
Sievi - Worn with confidence
Racer EcoTech S3L
Racer EcoTech H S3L

Sievi schoenen – Met vertrouwen gedragen sinds 1951

Om je op het werk optimaal te voelen, zijn comfort en veiligheid essentieel. Veilige en comfortabele veiligheidsschoenen geven het vertrouwen dat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Daarom richten we ons bij het ontwerpen van Sievi veiligheidsschoenen niet alleen op je veiligheid, maar ook op je comfort. Dat de schoenen er bovendien geweldig uitzien is mooi meegenomen. Dus trek je straks bij de start van je shift je favoriete schoenen aan, kan je erop vertrouwen dat je alles aankunt wat je pad kruist.

Om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke veiligheidsschoenen hebt, houden we de productie in eigen handen in onze Finse fabrieken in Sievi en Oulainen. Hier staan stabiliteit, familiale waarden, tientallen jaren ervaring, technologische innovatie, het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap garant voor het handhaven van de hoogst mogelijke normen. Dit, samen met ons streven naar verantwoorde productie en CO2-neutraliteit tegen 2035, is onze garantie dat je Sievi veiligheidsschoenen met vertrouwen zult dragen.

TehtySuomMadeIn Sin rgb